Chantal Janzen met haar ouders op de cover voor decembernummer &C

Chantal Janzen met haar ouders op de cover voor decembernummer &C

<em>Chantal Janzen</em> met haar <em>ouders</em> op de cover voor <em>decembernummer &amp;C</em> In &C's decembernummer Ik lijk steeds meer op jou draait alles om ouders. Niemand minder dan Chantal Janzen gaat op de foto met haar ouders, maar ook verschillende bn'ers poseren met hun ouders voor Chantals blad. Heb je een goede band met je ouders? Lijk je veel op je ouders? Wat nou als je niet zo een goede band hebt met je ouders? Of je geadopteerd bent? Alles wordt besproken in het decembernummer van &C. Bekijk in de video hierboven hoe Chantal Janzen met haar ouders poseert tijdens de covershoot voor &C Chantal Janzen vertelt Beau dat ze naakt slaapt: "Ik heb het bloedheet altijd" Bekijk deze video » Chantal Janzen ziet een wandelende teddybeer op straat Bekijk deze video » Chantal Janzen wil geen tweede editie van Chantals Pyjama Party Bekijk deze video »
Amusement :
Chantal Janzen met haar ouders op de cover voor decembernummer &C

In &C's decembernummer Ik lijk steeds meer op jou draait alles om ouders. Niemand minder dan Chantal Janzen gaat op de foto met haar ouders, maar ook verschillende bn'ers poseren met hun ouders voor Chantals blad.

Heb je een goede band met je ouders? Lijk je veel op je ouders? Wat nou als je niet zo een goede band hebt met je ouders? Of je geadopteerd bent? Alles wordt besproken in het decembernummer van &C.

Bekijk in de video hierboven hoe Chantal Janzen met haar ouders poseert tijdens de covershoot voor &C

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen met haar ouders op de cover voor decembernummer &C of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV