Hilarische parodie op The Irishman en Marvel-films: Al Pacino verandert in Hulk

Hilarische parodie op The Irishman en Marvel-films: Al Pacino verandert in Hulk

Hilarische parodie op <em>The Irishman</em> en Marvel-films: <em>Al Pacino</em> verandert in Hulk De wereldberoemde en veelgeprezen Amerikaanse regisseur Martin Scorsese was onlangs niet te spreken over de Marvel-films, die volgens hem geen 'cinema' zijn; volgens hem zijn het eerder kermisattracties. Dat zorgde voor woedende reacties van Marvel-fans, en dus besloot het team van Jimmy Kimmel om een hilarische kruising tussen The Irishman en Marvel te maken, waarin Al Pacino plotseling verandert in de Hulk. Bekijk de hilarische parodie hierboven. Regisseur Martin Scorsese over The Irishman: "Al Pacino was niet te stoppen!" Bekijk deze video » Ray Romano (The Irishman): "Ik ben best dom, mijn succes past niet bij mijn domheid" Bekijk deze video » Martin Scorsese over The Irishman: "Niemand wilde geld in de film steken" Bekijk deze video »
Film :
Hilarische parodie op The Irishman en Marvel-films: Al Pacino verandert in Hulk

De wereldberoemde en veelgeprezen Amerikaanse regisseur Martin Scorsese was onlangs niet te spreken over de Marvel-films, die volgens hem geen 'cinema' zijn; volgens hem zijn het eerder kermisattracties. Dat zorgde voor woedende reacties van Marvel-fans, en dus besloot het team van Jimmy Kimmel om een hilarische kruising tussen The Irishman en Marvel te maken, waarin Al Pacino plotseling verandert in de Hulk.

Bekijk de hilarische parodie hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische parodie op The Irishman en Marvel-films: Al Pacino verandert in Hulk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV