Veel Nederlanders vinden zichzelf racistisch: "Soms ben ik dat weleens ja"

Veel Nederlanders vinden zichzelf racistisch: "Soms ben ik dat weleens ja"

<em>Veel Nederlanders</em> vinden zichzelf racistisch: &quot;Soms ben ik dat weleens ja&quot; Afgelopen weekend, tijdens de Sinterklaasintocht, is maar weer gebleken dat een deel van Nederland er weinig problemen mee heeft om openlijk racistisch te zijn. Maar hoe racistisch vinden Nederlanders zichzelf eigenlijk? Roel van Vox Pop van Het AD ging in Rotterdam de straat op om dit te onderzoeken. Bekijk in de video hierboven hoe verschillende Nederlanders toegeven dat ze eigenlijk best racistisch zijn. Racisme bij FC Den Bosch - Excelsior: "Ze komen er misschien wel mee weg" Bekijk deze video » Dennis Schouten keihard tegen 'racistisch' FC Den Bosch: "Je moet je kapot schamen" Bekijk deze video » Voorzitter FC Den Bosch steunt trainer: 'Mensen mogen fouten maken' Bekijk deze video »
Nieuws :
Veel Nederlanders vinden zichzelf racistisch: "Soms ben ik dat weleens ja"

Afgelopen weekend, tijdens de Sinterklaasintocht, is maar weer gebleken dat een deel van Nederland er weinig problemen mee heeft om openlijk racistisch te zijn. Maar hoe racistisch vinden Nederlanders zichzelf eigenlijk? Roel van Vox Pop van Het AD ging in Rotterdam de straat op om dit te onderzoeken. Bekijk in de video hierboven hoe verschillende Nederlanders toegeven dat ze eigenlijk best racistisch zijn.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veel Nederlanders vinden zichzelf racistisch: "Soms ben ik dat weleens ja" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV