Wereld Toilet Dag: Chantal Janzen zit op een hypermodern toilet: "Er komt een straal tegen de anus"

Wereld Toilet Dag: Chantal Janzen zit op een hypermodern toilet: "Er komt een straal tegen de anus"

Wereld Toilet Dag: <em>Chantal Janzen</em> zit op een hypermodern toilet: &quot;Er komt een straal tegen de anus&quot; Chantal Janzen zit in Chantals Pyjama Party op een erg luxe toilet, ze gebruikt zelfs een afstandsbediening. De blondine drukt op een knop en schrikt zich een hoedje: "Er komt een straal recht tegen de anus", zegt Chantal giechelend. Vervolgens worden haar billen droog geblazen, maar dit gaat volgens haar niet helemaal goed ,want het is daaronder nog een beetje nat: "Het is niet goed gedroogd, dus met een natte poes naar bed", zegt ze zonder blikken of blozen. Bekijk het fragment dat RTL4 op Wereld Toilet Dag (19 november) deelt van Chantal op het toilet hierboven. Chantal Janzen deelt grappig avondritueel van kinderen Bekijk deze video » Chantal Janzen wil geen tweede editie van Chantals Pyjama Party Bekijk deze video » Chantal Janzen met haar ouders op de cover voor decembernummer &C Bekijk deze video »
Amusement :
Wereld Toilet Dag: Chantal Janzen zit op een hypermodern toilet: "Er komt een straal tegen de anus"

Chantal Janzen zit in Chantals Pyjama Party op een erg luxe toilet, ze gebruikt zelfs een afstandsbediening. De blondine drukt op een knop en schrikt zich een hoedje: "Er komt een straal recht tegen de anus", zegt Chantal giechelend. Vervolgens worden haar billen droog geblazen, maar dit gaat volgens haar niet helemaal goed ,want het is daaronder nog een beetje nat: "Het is niet goed gedroogd, dus met een natte poes naar bed", zegt ze zonder blikken of blozen.

Bekijk het fragment dat RTL4 op Wereld Toilet Dag (19 november) deelt van Chantal op het toilet hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wereld Toilet Dag: Chantal Janzen zit op een hypermodern toilet: "Er komt een straal tegen de anus" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV