Bettina Holwerda laat Sint On Ice schieten voor gezin

Bettina Holwerda laat Sint On Ice schieten voor gezin

<em>Bettina Holwerda</em> laat Sint On Ice schieten voor gezin Bettina Holwerda zou samen met haar man Jim Bakkum schitteren in Sint On Ice, maar dit feest gaat niet door. De actrice moet deze rol laten schieten, ze kiest voor haar gezin. Maud Mulder is vervangster“Mijn kleine meisje vindt mama blijkbaar veel te lief om haar te missen, merkten we op de momenten dat we samen moesten repeteren. Dus om aankomend weekend 4 hele lange dagen weg te zijn, is even niet te doen voor ons”, laat Bettina weten. “Gelukkig hebben ze snel een top ‘vervangster’ gevonden in Maud Mulder. (En ik kan je vertellen, die kan een stuk beter schaatsen dan ik)” Bekijk de video waarin Bettina en Jim samen oefenen met schaatsen hierboven. Jim Bakkum geeft voorproefje van zijn theatertour KLEIN Bekijk deze video » Jim Bakkum op zijn knieën voor Jan Kooijman Bekijk deze video »
Entertainment :
Bettina Holwerda laat Sint On Ice schieten voor gezin

Bettina Holwerda zou samen met haar man Jim Bakkum schitteren in Sint On Ice, maar dit feest gaat niet door. De actrice moet deze rol laten schieten, ze kiest voor haar gezin.

Maud Mulder is vervangster
“Mijn kleine meisje vindt mama blijkbaar veel te lief om haar te missen, merkten we op de momenten dat we samen moesten repeteren. Dus om aankomend weekend 4 hele lange dagen weg te zijn, is even niet te doen voor ons”, laat Bettina weten. “Gelukkig hebben ze snel een top ‘vervangster’ gevonden in Maud Mulder. (En ik kan je vertellen, die kan een stuk beter schaatsen dan ik)”

Bekijk de video waarin Bettina en Jim samen oefenen met schaatsen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bettina Holwerda laat Sint On Ice schieten voor gezin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen