Armin van Buuren niet bij Eurovisie Songfestival: 'Voegt voor mij niets toe'

Armin van Buuren niet bij Eurovisie Songfestival: 'Voegt voor mij niets toe'

<em>Armin van Buuren</em> niet bij <em>Eurovisie Songfestival</em>: 'Voegt voor mij niets toe' Het Eurovisie Songfestival komt steeds dichterbij. Na de winst van Duncan Laurence is het nu de beurt aan Nederland om het evenement te organiseren. De geruchten dat Armin van Buuren eens zal optreden bij het Songfestival, achtervolgen hem al jaren. Bij Mattie & Marieke doet hij een boekje open over zijn rol bij het liedjesfestijn. ,,Ik ga niet optreden. Het voegt voor mij niets toe." Bekijk de beelden van Mattie en Marieke over het Eurovisie Songfestival hierboven. Maarliefst 41 landen doen mee aan het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam Bekijk deze video » Duncan Laurence deelt tour-verhalen online Bekijk deze video »
Songfestival :
Armin van Buuren niet bij Eurovisie Songfestival: 'Voegt voor mij niets toe'

Het Eurovisie Songfestival komt steeds dichterbij. Na de winst van Duncan Laurence is het nu de beurt aan Nederland om het evenement te organiseren. De geruchten dat Armin van Buuren eens zal optreden bij het Songfestival, achtervolgen hem al jaren. Bij Mattie & Marieke doet hij een boekje open over zijn rol bij het liedjesfestijn. ,,Ik ga niet optreden. Het voegt voor mij niets toe."

Bekijk de beelden van Mattie en Marieke over het Eurovisie Songfestival hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Armin van Buuren niet bij Eurovisie Songfestival: 'Voegt voor mij niets toe' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen