Don't Be a Dick About It gemist? Bekijk hier de hele docu terug

Don't Be a Dick About It gemist? Bekijk hier de hele docu terug

Don't Be a Dick About It gemist? Bekijk hier de hele docu terug Documentaire waarin twee broers, die dol zijn op elkaar en elkaar voortdurend in de haren vliegen, een zomer lang worden gevolgd. RitueelPeter is geobsedeerd door het televisieprogramma Survivor, waarvan hij de eliminatierondes elke dag volgens een onwrikbaar ritueel naspeelt. Zijn jongere broer Matthew heeft een extreme angst voor honden en probeert daar vanaf te komen. FamilielevenDe camera volgt de twee liefdevol in hun dagelijkse leven thuis, dat gekenmerkt wordt door een warm familieleven, gezelligheid en een flinke ruzie hier en daar – de twee blijven broers. LiefdeZe accepteren elkaars tekortkomingen, maar maken ze net zo gemakkelijk belachelijk, en door alles heen blijft een onvoorwaardelijke liefde voor elkaar voelbaar. Documentaire prins Harry en Meghan Markle hakt erin: "Ze zijn helemaal los gegaan" Bekijk deze video » Kim Feenstra komt met docu LIFE OF KIM op Videoland: "Welkom in mijn leven" Bekijk deze video »
Uitzending :
Don't Be a Dick About It

Documentaire waarin twee broers, die dol zijn op elkaar en elkaar voortdurend in de haren vliegen, een zomer lang worden gevolgd.

Ritueel
Peter is geobsedeerd door het televisieprogramma Survivor, waarvan hij de eliminatierondes elke dag volgens een onwrikbaar ritueel naspeelt. Zijn jongere broer Matthew heeft een extreme angst voor honden en probeert daar vanaf te komen.

Familieleven
De camera volgt de twee liefdevol in hun dagelijkse leven thuis, dat gekenmerkt wordt door een warm familieleven, gezelligheid en een flinke ruzie hier en daar – de twee blijven broers.

Liefde
Ze accepteren elkaars tekortkomingen, maar maken ze net zo gemakkelijk belachelijk, en door alles heen blijft een onvoorwaardelijke liefde voor elkaar voelbaar.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Don't Be a Dick About It of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV