LIVE beelden ziekenhuisstaking. Centrale bijeenkomst in Utrecht.

LIVE beelden ziekenhuisstaking. Centrale bijeenkomst in Utrecht.

LIVE beelden <em>ziekenhuisstaking</em>. Centrale bijeenkomst in Utrecht. Het zal veel mensen niet ontgaan zijn: vandaag is er een landelijke ziekenhuisstaking gaande. Het ziekenhuispersoneel strijdt voor een nieuwe cao. In Utrecht is momenteel een grote centrale bijeenkomst gaande met onder andere diverse sprekers van betrokken vakbonden. De NOS doet LIVE verslag, bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Ziekenhuisstaking: waarom staakt het ziekenhuispersoneel? Bekijk deze video » Buienradar: code geel vanwege gladheid en dichte mist Bekijk deze video »
Live :
LIVE beelden ziekenhuisstaking. Centrale bijeenkomst in Utrecht.

Het zal veel mensen niet ontgaan zijn: vandaag is er een landelijke ziekenhuisstaking gaande. Het ziekenhuispersoneel strijdt voor een nieuwe cao. In Utrecht is momenteel een grote centrale bijeenkomst gaande met onder andere diverse sprekers van betrokken vakbonden. De NOS doet LIVE verslag, bekijk de beelden hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LIVE beelden ziekenhuisstaking. Centrale bijeenkomst in Utrecht. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen