Stakingen van ziekenhuispersoneel lijken geen effect te hebben

Stakingen van ziekenhuispersoneel lijken geen effect te hebben

<em>Stakingen</em> van ziekenhuispersoneel lijken geen effect te hebben Door het hele land staakte vandaag (20 november) het ziekenhuispersoneel. Ze willen een loonsverhoging van 5% en een verandering in de hoge werkdruk. Minister Bruins heeft al vermeld dat er niet meer geld vrijgemaakt zal worden voor de zorg. Bekijk hierboven het fragment van NOS over de ziekenhuisstakingen Duizenden passagiers getroffen door staking piloten Transavia Bekijk deze video » Hier heb je recht op als je vlucht wordt geannuleerd Bekijk deze video » Staking Honkong: openbaar vervoer en luchtvaart stilgelegd Bekijk deze video » Indrukwekkende mars tijdens protesten in Barcelona Bekijk deze video »
Nieuws :
Stakingen van ziekenhuispersoneel lijken geen effect te hebben

Door het hele land staakte vandaag (20 november) het ziekenhuispersoneel. Ze willen een loonsverhoging van 5% en een verandering in de hoge werkdruk. Minister Bruins heeft al vermeld dat er niet meer geld vrijgemaakt zal worden voor de zorg.

Bekijk hierboven het fragment van NOS over de ziekenhuisstakingen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stakingen van ziekenhuispersoneel lijken geen effect te hebben of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen