DWDD gemist? Hastagactivsme bij de ziekenhuisstaking #DankjeDokter

DWDD gemist? Hastagactivsme bij de ziekenhuisstaking #DankjeDokter

<em>DWDD gemist?</em> Hastagactivsme bij de <em>ziekenhuisstaking</em> #DankjeDokter De ziekenhuisstaking van vandaag (20 november) was de grootste ooit. Zo'n 150.000 medewerkers gingen de straat op om te protesteren. Ze willen dat er meer geld komt zodat de werkdruk omlaag kan. De overheid zegt dat er niet meer geld naar ziekhuizen zal gaan. Bekijk hierboven het hele fragment uit De Werel Draait Door over de ziekenhuisstaking New Cool Collective speelt nieuwe single Snowball bij DWDD Bekijk deze video » LuckyTV: Wereld Toiletdag Bekijk deze video » DWDD gemist? Tim Knol & The Dawn Brothers treden op met I Shall Be Released Bekijk deze video » LuckyTV: Het spandoeken design van de ziekenhuisstaking Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD gemist? Hastagactivsme bij de ziekenhuisstaking #DankjeDokter

De ziekenhuisstaking van vandaag (20 november) was de grootste ooit. Zo'n 150.000 medewerkers gingen de straat op om te protesteren. Ze willen dat er meer geld komt zodat de werkdruk omlaag kan. De overheid zegt dat er niet meer geld naar ziekhuizen zal gaan.

Bekijk hierboven het hele fragment uit De Werel Draait Door over de ziekenhuisstaking

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Hastagactivsme bij de ziekenhuisstaking #DankjeDokter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen