Davis Cup Finals zijn een nederlaag voor Nederlandse teams

Davis Cup Finals zijn een nederlaag voor Nederlandse teams

<em>Davis Cup Finals</em> zijn een nederlaag voor Nederlandse teams Het zit er na twee rondes bij de Davis Cup Finals al weer op voor het Nederlandse team. Na het verlies tegen Kazachstan van gisteren (19 november) ligt de ploeg van Paul Haarhuis er offcieel uit nadat ze ook verloren van Groot-Brittannië. Bekijk hierboven een samenvatting van de Nederlandse teams bij de Davis Cup Finals Myron Boadu trots op debuut: "Dat je een doelpunt maakt is fantastisch" Bekijk deze video » Georginio Wijnaldum over bijzonder statement tegen racisme: "Door Memphis bedacht" Bekijk deze video » Calvin Stengs hoorde dat hij in de basis startte, en toen? "En toen niks, gewoon slapen" Bekijk deze video » Jelle de Jong: "Mijn werk is zo leuk dat ik het bijna niet als werken zie" Bekijk deze video »
Tennis :
Davis Cup Finals zijn een nederlaag voor Nederlandse teams

Het zit er na twee rondes bij de Davis Cup Finals al weer op voor het Nederlandse team. Na het verlies tegen Kazachstan van gisteren (19 november) ligt de ploeg van Paul Haarhuis er offcieel uit nadat ze ook verloren van Groot-Brittannië.

Bekijk hierboven een samenvatting van de Nederlandse teams bij de Davis Cup Finals

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Davis Cup Finals zijn een nederlaag voor Nederlandse teams of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen