Peter R. de Vries: "Politie deed 20 jaar geleden niks met cruciale info Nicky Verstappen"

Peter R. de Vries: "Politie deed 20 jaar geleden niks met cruciale info Nicky Verstappen"

<em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Politie deed 20 jaar geleden niks met cruciale info <em>Nicky Verstappen</em>&quot; Peter R. de Vries zat gisteravond bij Pauw om te vertellen over de zaak Nicky Verstappen, als woordvoerder van de familie van de vermoorde jongen. Volgens hem heeft de politie twintig jaar geleden niet adequaat gereageerd op cruciale informatie in de zaak: getuigenissen van twee vrouwen die een man op een fiets en een jongen hebben gezien. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Zaak Nicky Verstappen: Jos Brech werd ondervraagd met pop die op Nicky leek Bekijk deze video » Zaak Nicky Verstappen: Jos B. blijft zwijgen, ook tijdens vijfde pro forma Bekijk deze video » Peter R. de Vries vertelt als woordvoerder van de familie van Nicky Verstappen over de zaak Bekijk deze video »
Talkshow :
Peter R. de Vries: "Politie deed 20 jaar geleden niks met cruciale info Nicky Verstappen"

Peter R. de Vries zat gisteravond bij Pauw om te vertellen over de zaak Nicky Verstappen, als woordvoerder van de familie van de vermoorde jongen. Volgens hem heeft de politie twintig jaar geleden niet adequaat gereageerd op cruciale informatie in de zaak: getuigenissen van twee vrouwen die een man op een fiets en een jongen hebben gezien.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries: "Politie deed 20 jaar geleden niks met cruciale info Nicky Verstappen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen