Jörgen Raymann promoot thuiswerken: "67 miljoen uur staan we in de file dit jaar"

Jörgen Raymann promoot thuiswerken: "67 miljoen uur staan we in de file dit jaar"

<em>Jörgen Raymann</em> promoot thuiswerken: &quot;67 miljoen uur staan we in de file dit jaar&quot; BNR-presentatoren, onder wie Jörgen Raymann, maken de radioprogramma's van donderdag vanuit huis. Onder de naam Spitsbrekers willen ze hiermee het thuiswerken promoten. "Ik vind het wel spannend"Verslaggever Jelle Akerboom is bij Jörgen thuis en de comedian vertelt: "Niets is leuker dan thuiswerken. Spitsbrekers kwam met het initiatief om thuis te werken. We proberen mensen uit te dagen om zoveel mogelijk thuis te werken, als we een dag per week thuiswerken is dat al goed. Ik vind het wel spannend, het is een probeersel. Maar als er iets fout gaat... Ik ben niet zo technisch om het op te lossen in me eentje", vertelt Raymann vanuit zijn werkplek in Almere. Bekijk de Het AD-video met Jörgen Raymann over thuiswerken hierboven. Chantal Janzen wil geen tweede editie van Chantals Pyjama Party Bekijk deze video » 'Jos Brech zal ook zwijgen ook tijdens laatste verhoor in zaak Nicky Verstappen' Bekijk deze video » Koningin Máxima luistert graag naar reggae en speelt veel gitaar voor man en kinderen Bekijk deze video »
Amusement :
Jörgen Raymann promoot thuiswerken: "67 miljoen uur staan we in de file dit jaar"

BNR-presentatoren, onder wie Jörgen Raymann, maken de radioprogramma's van donderdag vanuit huis. Onder de naam Spitsbrekers willen ze hiermee het thuiswerken promoten.

"Ik vind het wel spannend"
Verslaggever Jelle Akerboom is bij Jörgen thuis en de comedian vertelt: "Niets is leuker dan thuiswerken. Spitsbrekers kwam met het initiatief om thuis te werken. We proberen mensen uit te dagen om zoveel mogelijk thuis te werken, als we een dag per week thuiswerken is dat al goed. Ik vind het wel spannend, het is een probeersel. Maar als er iets fout gaat... Ik ben niet zo technisch om het op te lossen in me eentje", vertelt Raymann vanuit zijn werkplek in Almere.

Bekijk de Het AD-video met Jörgen Raymann over thuiswerken hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jörgen Raymann promoot thuiswerken: "67 miljoen uur staan we in de file dit jaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV