Zware mishandelingen in Gorinchem: 'Groep jongeren moet gestraft worden'

Zware mishandelingen in Gorinchem: 'Groep jongeren moet gestraft worden'

Zware mishandelingen in <em>Gorinchem</em>: 'Groep jongeren moet gestraft worden' Er is veel ophef in Gorinchem. Er zijn beelden verschenen van een reeks gewelddadige mishandelingen door een groep jongeren. Op de beelden is te zien hoe zeker twee slachtoffers door de groep werden ingesloten. Hierna werden ze tegen de grond gewerkt en werden ze mishandeld. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de mishandelingen in Gorinchem hierboven. Explosiegevaar: Politie gaat op zoek naar wapens, drugs en geld in Brabants woonwagencentrum Bekijk deze video » Politieagenten pessimistisch over hun werk: "Goed hulp verlenen kan gewoon niet meer" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zware mishandelingen in Gorinchem: 'Groep jongeren moet gestraft worden'

Er is veel ophef in Gorinchem. Er zijn beelden verschenen van een reeks gewelddadige mishandelingen door een groep jongeren. Op de beelden is te zien hoe zeker twee slachtoffers door de groep werden ingesloten. Hierna werden ze tegen de grond gewerkt en werden ze mishandeld.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de mishandelingen in Gorinchem hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zware mishandelingen in Gorinchem: 'Groep jongeren moet gestraft worden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen