Wilfred Genee walgt van De Villa: ’Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?’

Wilfred Genee walgt van De Villa: ’Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?’

<em>Wilfred Genee</em> walgt van <em>De Villa</em>: ’Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?’ KIJK NU: Bekijk hier de hele uitzending van #BOOS over het schandaal in De Villa: Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa Bekijk deze video » Het RTL-programma De Villa wordt per direct van de buis gehaald. Dat heldt RTL aan het Algemeen Dagblad nadat er ophef is ontstaan over scènes waarin deelnemers ongevraagd betast worden. Een woordvoerder vertelt: ,,Seksueel grensoverschrijdend gedrag is onacceptabel en mag nooit worden gepromoot, niet voor en niet achter de schermen.” Wilfred Genee is het ook totaal niet eens met het programma. ,,Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?", reageert hij bij het radioprogramma van Veronica Inside. Bekijk het item van Veronica Inside over De Villa hierboven. Danny Blind wil niks meer met Wilfred Genee te maken hebben Bekijk deze video » Wilfred Genee niet enthousiast over samenwerking met Hélène Hendriks: ‘Soms schuurt het’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Wilfred Genee walgt van De Villa: ’Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?’

KIJK NU: Bekijk hier de hele uitzending van #BOOS over het schandaal in De Villa:

Het RTL-programma De Villa wordt per direct van de buis gehaald. Dat heldt RTL aan het Algemeen Dagblad nadat er ophef is ontstaan over scènes waarin deelnemers ongevraagd betast worden. Een woordvoerder vertelt: ,,Seksueel grensoverschrijdend gedrag is onacceptabel en mag nooit worden gepromoot, niet voor en niet achter de schermen.”

Wilfred Genee is het ook totaal niet eens met het programma. ,,Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?", reageert hij bij het radioprogramma van Veronica Inside.

Bekijk het item van Veronica Inside over De Villa hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee walgt van De Villa: ’Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen