Eerste aflevering FBI gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering FBI gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering FBI gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadreeks FBI elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Het eerste seizoen bestaat uit 22 afleveringen. New YorkDe serie gaat over het New Yorkse FBI-bureau. De agenten die hier werken gebruiken al hun talenten en kennis bij grote gebeurtenissen om New York en de Verenigde Staten veilig te houden. Het teamDe FBI-agenten die centraal staan in deze serie zijn Maggie Bell en Omar Adom 'O. A.' Zidan. Dana Mosier is hun baas en werkt 24 uur per dag onder enorme druk. Het team bestaat verder uit special agent Jubal Valentine en de briljante analist Kristen Chazal. BomIn de eerste aflevering wordt een flatgebouw in New York vernietigd door een bom. De FBI-agenten geloven dat deze explosie in verband kan worden gebracht met een bendeoorlog. Gaite Jansen zag op eerste draaidag Peaky Blinders de piemels van haar collega's Bekijk deze video » Derde seizoen The Crown brengt flinke verandering met zich mee Bekijk deze video »
Uitzending :
FBI

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadreeks FBI elke donderdag om 21:25 uur te zien op Veronica. Het eerste seizoen bestaat uit 22 afleveringen.

New York
De serie gaat over het New Yorkse FBI-bureau. De agenten die hier werken gebruiken al hun talenten en kennis bij grote gebeurtenissen om New York en de Verenigde Staten veilig te houden.

Het team
De FBI-agenten die centraal staan in deze serie zijn Maggie Bell en Omar Adom 'O. A.' Zidan. Dana Mosier is hun baas en werkt 24 uur per dag onder enorme druk. Het team bestaat verder uit special agent Jubal Valentine en de briljante analist Kristen Chazal.

Bom
In de eerste aflevering wordt een flatgebouw in New York vernietigd door een bom. De FBI-agenten geloven dat deze explosie in verband kan worden gebracht met een bendeoorlog.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op FBI of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV