Frans Bauer in de put door noodlottige toestand van hondje Lourdes

Frans Bauer in de put door noodlottige toestand van hondje Lourdes

<em>Frans Bauer</em> in de put door noodlottige toestand van hondje Lourdes Het piepkleine hondje Lourdes van Frans Bauer en zijn gezin heeft het moeilijk. Door gezondheidstoestanden zit het beestje in een rolstoel. De rolstoel is vastgemaakt aan zijn achterlijf waardoor Lourdes in het rond moet hupsen. Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de hond van Frans Bauer Dries Roelvink over duet met Frans Bauer: "Een liedje dat heel het café op zijn kop kan zetten" Bekijk deze video » Frans Bauer: "Mijn kinderen zien twee werelden" Bekijk deze video » Frans Bauer bij tandarts: "Ik ben zo bang" Bekijk deze video » Frans Bauer en Mariska ruziën om snoeppot Bekijk deze video »
Entertainment :
Frans Bauer in de put door noodlottige toestand van hondje Lourdes

Het piepkleine hondje Lourdes van Frans Bauer en zijn gezin heeft het moeilijk. Door gezondheidstoestanden zit het beestje in een rolstoel. De rolstoel is vastgemaakt aan zijn achterlijf waardoor Lourdes in het rond moet hupsen.

Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de hond van Frans Bauer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer in de put door noodlottige toestand van hondje Lourdes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen