Inside IDFA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Inside IDFA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Inside IDFA gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het programma Inside IDFA gaan bekende Nederlandse documentaireliefhebbers in gesprek met IDFA-regisseurs tijdens het International Documentary Filmfestival Amsterdam. Vanaf deze zondag vijf dagen rond 22:45 uur op NPO 2. Peter BuwaldaIn de eerste aflevering ontmoet schrijver Peter Buwalda Oeke Hoogendijk, maker van de documentaire My Rembrandt. SpannendDe documentaire My Rembrandt toont de passie van diverse Rembrandt-liefhebbers. Buwalda geeft zijn kijk op de film en gaat naar het Rijksmuseum voor een ontmoeting met Hoogendijk. Het maken van de film werd spannender dan ze had verwacht, vertelt zij. Famke Louise komt met nieuwe documentaire over haar leven Bekijk deze video » Thunderdome Never Dies laat gabbers vanuit een andere hoek zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Inside IDFA

In het programma Inside IDFA gaan bekende Nederlandse documentaireliefhebbers in gesprek met IDFA-regisseurs tijdens het International Documentary Filmfestival Amsterdam. Vanaf deze zondag vijf dagen rond 22:45 uur op NPO 2.

Peter Buwalda
In de eerste aflevering ontmoet schrijver Peter Buwalda Oeke Hoogendijk, maker van de documentaire My Rembrandt.

Spannend
De documentaire My Rembrandt toont de passie van diverse Rembrandt-liefhebbers. Buwalda geeft zijn kijk op de film en gaat naar het Rijksmuseum voor een ontmoeting met Hoogendijk. Het maken van de film werd spannender dan ze had verwacht, vertelt zij.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Inside IDFA of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV