IDFA-documentaire Rotjochies gemist? Bekijk hier de hele uitzending

IDFA-documentaire Rotjochies gemist? Bekijk hier de hele uitzending

IDFA-documentaire Rotjochies gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire in de reeks 'IDFA primeurs' op NPO 2 over Nederlandse ontspoorde pubers die op het afgelegen Franse platteland een laatste kans krijgen om hun tegendraadse gedrag te verbeteren. OverlevingsstrategieënDaarbij krijgen ze hulp van een no-nonsense jeugdhulpverlener. Wat gaat er schuil achter de overlevingsstrategieën van deze soms onverschillige en vooral boze jongens? Stoer doenSpijkerhard geteisem lijken ze, de pubers uit de documentaire Rotjochies. Gewend aan stoer doen, liegen, rottigheid en contact met politie. OntspoordIn deze intieme, observerende film ontleedt documentairemaakster Maasja Ooms messcherp de overlevingsstrategieën van deze ontspoorde en geharde jongeren. Emma Wortelboer schrikt van Turkse mannen: "Als vrouw vreemdgaat, maak ik haar dood" Bekijk deze video » Politie speelt midden in de nacht een potje basketbal mee met jongeren Bekijk deze video »
Uitzending :
2Doc IDFA Primeur: Rotjochies

Documentaire in de reeks 'IDFA primeurs' op NPO 2 over Nederlandse ontspoorde pubers die op het afgelegen Franse platteland een laatste kans krijgen om hun tegendraadse gedrag te verbeteren.

Overlevingsstrategieën
Daarbij krijgen ze hulp van een no-nonsense jeugdhulpverlener. Wat gaat er schuil achter de overlevingsstrategieën van deze soms onverschillige en vooral boze jongens?

Stoer doen
Spijkerhard geteisem lijken ze, de pubers uit de documentaire Rotjochies. Gewend aan stoer doen, liegen, rottigheid en contact met politie.

Ontspoord
In deze intieme, observerende film ontleedt documentairemaakster Maasja Ooms messcherp de overlevingsstrategieën van deze ontspoorde en geharde jongeren.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 2Doc IDFA Primeur: Rotjochies of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV