Eerste aflevering RICO gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering RICO gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering RICO gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het realityprogramma RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in aanloop naar het gevecht tegen Badr Hari op 21 december dit jaar. Vijf weken lang om 21:30 uur op SBS6. DisciplineRico Verhoeven wordt al een jaar gevolgd. Hij volgt een extreem strikt trainingsschema en heeft veel discipline nodig om zijn doel te bereiken: ongelagen wereldkampioen blijven. FamilieNaast het keiharde trainingsregime en al zijn andere ambities heeft Rico ook een gezin met drie jonge kinderen. Ook thuis wil hij het maximale eruit halen. FilmrolMet een hoofdrol in een Hollywoodfilm komt dit jaar nog een droom uit voor Rico Verhoeven. Hij speelt in de actiefilm The Black Lotus. Training- en voedingsschema Rico Verhoeven, in aanloop naar gevecht met Badr Hari Bekijk deze video » Remy Bonjasky hoopt voor sport dat Badr Hari van Rico Verhoeven wint Bekijk deze video »
Uitzending :
Rico

In het realityprogramma RICO wordt kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in aanloop naar het gevecht tegen Badr Hari op 21 december dit jaar. Vijf weken lang om 21:30 uur op SBS6.

Discipline
Rico Verhoeven wordt al een jaar gevolgd. Hij volgt een extreem strikt trainingsschema en heeft veel discipline nodig om zijn doel te bereiken: ongelagen wereldkampioen blijven.

Familie
Naast het keiharde trainingsregime en al zijn andere ambities heeft Rico ook een gezin met drie jonge kinderen. Ook thuis wil hij het maximale eruit halen.

Filmrol
Met een hoofdrol in een Hollywoodfilm komt dit jaar nog een droom uit voor Rico Verhoeven. Hij speelt in de actiefilm The Black Lotus.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rico of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV