Vrachtwagen knalt tegen stilstaande auto: "Twee mensen om het leven gekomen"

Vrachtwagen knalt tegen stilstaande auto: "Twee mensen om het leven gekomen"

<em>Vrachtwagen</em> knalt tegen <em>stilstaande auto</em>: &quot;Twee mensen om het leven gekomen&quot; Bij een ernstig ongeval op de A50 bij Heteren zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee mensen om het leven gekomen. Een vrachtauto reed rond 1:00 uur in op een auto die volgens de politie stilstond op de weg. In de auto zaten drie personen, van wie er twee ter plekke zijn omgekomen. Bekijk hierboven de Het-AD beelden over het tragisch ongeval op de A50. Vrachtwagen rijdt gevel binnen in Amsterdam Bekijk deze video » 39 lijken gevonden in een vrachtwagen op een industrieterrein in Essex Bekijk deze video » 39 doden in vrachtwagen Essex waren Chinezen: "Wijst op mensensmokkel" Bekijk deze video » A20 bedekt met suikerbieten door een gekantelde vrachtwagen Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrachtwagen knalt tegen stilstaande auto: "Twee mensen om het leven gekomen"

Bij een ernstig ongeval op de A50 bij Heteren zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee mensen om het leven gekomen. Een vrachtauto reed rond 1:00 uur in op een auto die volgens de politie stilstond op de weg. In de auto zaten drie personen, van wie er twee ter plekke zijn omgekomen.

Bekijk hierboven de Het-AD beelden over het tragisch ongeval op de A50.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrachtwagen knalt tegen stilstaande auto: "Twee mensen om het leven gekomen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen