Manon Meijers verrast Fred van Leer met 'lekkere man' voor naast zijn bed

Manon Meijers verrast Fred van Leer met 'lekkere man' voor naast zijn bed

Manon Meijers verrast Fred van Leer met 'lekkere man' voor naast zijn bed Fred van Leer (43) gaat dinsdagmiddag onder het mes vanwege een ontsteking in zijn schouder. "Om 16.00 uur word ik geopereerd", deelt Fred met zijn volgers in zijn Instagram Story. Ook Manon Meijers komt voorbij in zijn Instagram Stories. Worstenbroodjes en een lekkere manFred van Leer wordt dinsdag in het ziekenhuis verrast door collega Manon Meijers, ze brengt een mand vol worstenbroodjes mee. Ook heeft ze een "lekkere man" meegenomen voor naast Fred zijn bed. De stylist vindt het hartstikke leuk dat Manon hem komt bezoeken: "Superlief dat je er bent schat." Bekijk Fred zijn reactie op de verrassing in de Instagram Story hierboven. Fred van Leer in shock door Linda's fashion fout Bekijk deze video » Fred van Leer ligt met heftige ontsteking in het ziekenhuis: "Hoop dat het snel beter gaat" Bekijk deze video » Roy Donders zijn ballen gaan als een speer: "De eerste zijn al uitverkocht" Bekijk deze video » Fred van Leer woest na ziekenhuisopname: "Ik ben schandalig geholpen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Manon Meijers verrast Fred van Leer met 'lekkere man' voor naast zijn bed

Fred van Leer (43) gaat dinsdagmiddag onder het mes vanwege een ontsteking in zijn schouder. "Om 16.00 uur word ik geopereerd", deelt Fred met zijn volgers in zijn Instagram Story. Ook Manon Meijers komt voorbij in zijn Instagram Stories.

Worstenbroodjes en een lekkere man
Fred van Leer wordt dinsdag in het ziekenhuis verrast door collega Manon Meijers, ze brengt een mand vol worstenbroodjes mee. Ook heeft ze een "lekkere man" meegenomen voor naast Fred zijn bed. De stylist vindt het hartstikke leuk dat Manon hem komt bezoeken: "Superlief dat je er bent schat."

Bekijk Fred zijn reactie op de verrassing in de Instagram Story hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Manon Meijers verrast Fred van Leer met 'lekkere man' voor naast zijn bed of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV