"Er komt pus uit mijn ogen": Fred van Leer onwijs geschrokken door problemen met gezondheid

"Er komt pus uit mijn ogen": Fred van Leer onwijs geschrokken door problemen met gezondheid

&quot;Er komt pus uit mijn ogen&quot;: <em>Fred van Leer</em> onwijs geschrokken door problemen met gezondheid De schrik zit er goed in bij Fred van Leer. Hij werd met spoed opgenomen vanwege een ontsteking in zijn schouder. Al met al is er tijdens de operatie twee liter aan vocht, pus en viezigheid uit zijn schouder gehaald. OntroeringSinds vandaag (27 november) gaat het weer goed met Fred. Hij is ontroerd door alle hulp die hij vanuit zijn omgeving krijgt. In zijn ziekenhuisbed worden de emoties hem te veel en kan hij zijn tranen niet meer bedwingen, "Ik ben echt ongelovelijk dankbaar". Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over de gezondheid van Fred van Leer Fred van Leer woest na ziekenhuisopname: "Ik ben schandalig geholpen" Bekijk deze video » Manon Meijers verrast Fred van Leer met 'lekkere man' voor naast zijn bed Bekijk deze video » Fred van Leer grapt vlak voor operatie: ‘Doe maar nieuw hoofd, nieuw lijf en nieuwe piemel’ Bekijk deze video » Fred van Leer na operatie: "De pijn is weg" Bekijk deze video »
Entertainment :
"Er komt pus uit mijn ogen": Fred van Leer onwijs geschrokken door problemen met gezondheid

De schrik zit er goed in bij Fred van Leer. Hij werd met spoed opgenomen vanwege een ontsteking in zijn schouder. Al met al is er tijdens de operatie twee liter aan vocht, pus en viezigheid uit zijn schouder gehaald.

Ontroering
Sinds vandaag (27 november) gaat het weer goed met Fred. Hij is ontroerd door alle hulp die hij vanuit zijn omgeving krijgt. In zijn ziekenhuisbed worden de emoties hem te veel en kan hij zijn tranen niet meer bedwingen, "Ik ben echt ongelovelijk dankbaar".

Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over de gezondheid van Fred van Leer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op "Er komt pus uit mijn ogen": Fred van Leer onwijs geschrokken door problemen met gezondheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen