DWDD gemist? Tygo Gerandt vertelt over zijn serie Tygo in de psychiatrie

DWDD gemist? Tygo Gerandt vertelt over zijn serie Tygo in de psychiatrie

<em>DWDD gemist? Tygo Gerandt</em> vertelt over zijn serie <em>Tygo in de psychiatrie</em> Na zijn docu-serie Tygo in de GHB heeft Tygo Gernandt een nieuwe serie genaamd Tygo in de psychiatrie. Hij verdiept zich in de psychiatrie en mensen met stoornissen. "Is er iets met mij aan de hand of zit er bij de GGZ iets fout?". Tygo in de psychiatrie is 5, 12 en 19 december vanaf 21:00 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv. DWDD gemist? Floortje Dessing schreef haar testament voordat ze naar Jemen ging Bekijk deze video » DWDD gemist? Marco van Basten vertelt over zijn autobiografie "Ik laat niets zien van de pijn" Bekijk deze video » LuckyTV gemist? GROTE SLANGEN! Freek Vonk raakt opgewonden door de natuur Bekijk deze video » Glennis Grace maakt een muzikaal betoog voor empathie Bekijk deze video »
TV :
DWDD gemist? Tygo Gerandt vertelt over zijn serie Tygo in de psychiatrie

Na zijn docu-serie Tygo in de GHB heeft Tygo Gernandt een nieuwe serie genaamd Tygo in de psychiatrie. Hij verdiept zich in de psychiatrie en mensen met stoornissen. "Is er iets met mij aan de hand of zit er bij de GGZ iets fout?".

Tygo in de psychiatrie is 5, 12 en 19 december vanaf 21:00 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Tygo Gerandt vertelt over zijn serie Tygo in de psychiatrie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV