Vermeend slachtoffer Prins Andrew: "Er is maar één waarheid"

Vermeend slachtoffer Prins Andrew: "Er is maar één waarheid"

Vermeend slachtoffer Prins Andrew: "Er is maar één waarheid" De BBC gaat verder in op de schandalen rondom de Britse prins Andrew en sprak met vermeend slachtoffer Virginia Roberts, die zegt: "Het was een hele angstige periode in mijn leven." De waarheidDe tot tranen geroerde Roberts, die tot seks met de prins zou zijn gedwongen, brengt hem verder in het nauw met dit interview. "Hij weet wat er gebeurd is, ik weet wat er gebeurd is. Maar er is maar één van ons die de waarheid vertelt." Het hele interview wordt maandagavond uitgezonden op BBC One. Bekijk hierboven een eerste fragment. Bekijk ook Moet prins Andrew de cel in? "Ik denk dat Queen Elizabeth er wakker van ligt" Bekijk deze video » Koningin Máxima masseert haar gezicht Bekijk deze video »
Royals :
Vermeend slachtoffer Prins Andrew: "Er is maar één waarheid"

De BBC gaat verder in op de schandalen rondom de Britse prins Andrew en sprak met vermeend slachtoffer Virginia Roberts, die zegt: "Het was een hele angstige periode in mijn leven."

De waarheid
De tot tranen geroerde Roberts, die tot seks met de prins zou zijn gedwongen, brengt hem verder in het nauw met dit interview. "Hij weet wat er gebeurd is, ik weet wat er gebeurd is. Maar er is maar één van ons die de waarheid vertelt." Het hele interview wordt maandagavond uitgezonden op BBC One. Bekijk hierboven een eerste fragment.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vermeend slachtoffer Prins Andrew: "Er is maar één waarheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV