Fan schreeuwt venijnig Máxima's naam: "Je gaat toch niet boos worden?"

Fan schreeuwt venijnig Máxima's naam: "Je gaat toch niet boos worden?"

Fan schreeuwt venijnig <em>Máxima's</em> naam: &quot;Je gaat toch niet boos worden?&quot; Koningin Máxima heeft vrijdagmiddag het 125-jarig bestaan van CNV Vakmensen meegevierd. Ze bezocht daarvoor het jubileumcongres in Nieuwegein. Natuurlijk waren er veel fans aanwezig voor onze koningin. Een fan kreeg niet direct Máxima's aandacht en schreeuwde venijnig haar naam. De koningin liep naar de dame en zegt: "Je gaat toch niet boos worden op mij?" Koningin Máxima laat zien hoe belangrijk digitaal bankieren is voor Pakistaanse bevolking Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander weigert door de regen te lopen: "Ik ga met de auto" Bekijk deze video » Máxima: "Het is aftellen tot Amalia het huis uit is en dat is niet fijn" Bekijk deze video »
Royals :
Fan schreeuwt venijnig Máxima's naam: "Je gaat toch niet boos worden?"

Koningin Máxima heeft vrijdagmiddag het 125-jarig bestaan van CNV Vakmensen meegevierd. Ze bezocht daarvoor het jubileumcongres in Nieuwegein. Natuurlijk waren er veel fans aanwezig voor onze koningin. Een fan kreeg niet direct Máxima's aandacht en schreeuwde venijnig haar naam. De koningin liep naar de dame en zegt: "Je gaat toch niet boos worden op mij?"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fan schreeuwt venijnig Máxima's naam: "Je gaat toch niet boos worden?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV