Fidan Ekiz ligt dubbel om uitglijer in De IJzersterkste

Fidan Ekiz ligt dubbel om uitglijer in De IJzersterkste

Fidan Ekiz ligt dubbel om uitglijer in De IJzersterkste Fidan Ekiz is bij Pauw te gast om te vertellen over haar deelname aan De IJzersterkste, een nieuw programma dat een schaatswedstrijd is voor bekende Nederlanders. De presentatrice ziet voor het eerst beelden van zichzelf op het ijs terug, waarbij ze hard onderuitgaat als ze naar het publiek zwaait. Gelukkig kan Fidan er zelf hard om lachen, zo is te zien in bovenstaande video van Pauw. Welke BN'er beschikt over de beste schaatskunsten? We zien het vanaf 30 november in De IJzersterkste Bekijk deze video » Fidan Ekiz is nog niet klaar om Eva Jinek op te volgen Bekijk deze video »
Talkshow :
Fidan Ekiz ligt dubbel om uitglijer in De IJzersterkste

Fidan Ekiz is bij Pauw te gast om te vertellen over haar deelname aan De IJzersterkste, een nieuw programma dat een schaatswedstrijd is voor bekende Nederlanders. De presentatrice ziet voor het eerst beelden van zichzelf op het ijs terug, waarbij ze hard onderuitgaat als ze naar het publiek zwaait. Gelukkig kan Fidan er zelf hard om lachen, zo is te zien in bovenstaande video van Pauw.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fidan Ekiz ligt dubbel om uitglijer in De IJzersterkste of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV