Hulpverleners hebben geen schuld aan de dood van Sarah Papenheim

Hulpverleners hebben geen schuld aan de dood van Sarah Papenheim

Hulpverleners hebben geen schuld aan de dood van <em>Sarah Papenheim</em> Vorig jaar werd de 21-jarige student Sarah Papenheim uit Amerika doodgestoken door haar huisgenoot, Joël S. Maandenlang werd de schuld bij de hulpverleners gelegd. Na onderzoek blijkt nu dat hen niets te verwijten valt. PolitieHet Zorgconsul meld in een rapport dat het meldpunt verwarde personen en het wijkteam juist hebben gehandeld toen ze bericht kregen van de dreigingen. De moeder van Sarah is vooral boos dat de politie er niet bij betrokken was, "Ik geloof echt dat mijn dochter er nog zou zijn als de politie betrokken was geweest". Bekijk hierboven het verslag van Hart van Nederland over het onderzoek naar de moord op Sarah Papenheim Reactie burgemeester Paul Depla op doodgestoken Megan in Breda: 'Haar toekomst is in één moment afgenomen' Bekijk deze video » Man doodgestoken na ruzie over metrodeur Capelsebrug Rotterdam. Dader nog voortvluchtig Bekijk deze video » Rechtszaak van doodgestoken Sarah Papenheim uitgesteld tot november Bekijk deze video » Zoon voormalige Duitse president Von Weizsäcker doodgestoken tijdens lezing. Bekijk de eerste beelden. Bekijk deze video »
Nieuws :
Hulpverleners hebben geen schuld aan de dood van Sarah Papenheim

Vorig jaar werd de 21-jarige student Sarah Papenheim uit Amerika doodgestoken door haar huisgenoot, Joël S. Maandenlang werd de schuld bij de hulpverleners gelegd. Na onderzoek blijkt nu dat hen niets te verwijten valt.

Politie
Het Zorgconsul meld in een rapport dat het meldpunt verwarde personen en het wijkteam juist hebben gehandeld toen ze bericht kregen van de dreigingen. De moeder van Sarah is vooral boos dat de politie er niet bij betrokken was, "Ik geloof echt dat mijn dochter er nog zou zijn als de politie betrokken was geweest".

Bekijk hierboven het verslag van Hart van Nederland over het onderzoek naar de moord op Sarah Papenheim

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hulpverleners hebben geen schuld aan de dood van Sarah Papenheim of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen