Dader aanslag Londen zat eerder vast voor terrorisme en kreeg 16 jaar cel

Dader aanslag Londen zat eerder vast voor terrorisme en kreeg 16 jaar cel

<em>Dader aanslag Londen</em> zat eerder vast voor <em>terrorisme</em> en kreeg 16 jaar cel De dader van de aanslag in het centrum van Londen, die met een mes vijf mensen neer stak, is een man van 28. Hij was een van de leden van een terreurgroep en hij kreeg eerder 16 jaar cel maar werd vervroegd vrijgelaten. De dader werd door de politie doodgeschoten. De regering laat onderzoeken hoe het mogelijk is dat hij was vrijgelaten. De politie is ervan overtuigd dat hij alleen handelde en is niet meer op zoek naar andere verdachten. Bekijk de NOSstories-video voor meer informatie over de aanslag in Londen. Burgemeester Sadiq Khan bedankt heldhaftige Londenaren: "Ze zijn de beste van ons" Bekijk deze video » Politie schiet terrorist met mes dood op London Bridge Bekijk deze video »
Nieuws :
Dader aanslag Londen zat eerder vast voor terrorisme en kreeg 16 jaar cel

De dader van de aanslag in het centrum van Londen, die met een mes vijf mensen neer stak, is een man van 28. Hij was een van de leden van een terreurgroep en hij kreeg eerder 16 jaar cel maar werd vervroegd vrijgelaten.

De dader werd door de politie doodgeschoten. De regering laat onderzoeken hoe het mogelijk is dat hij was vrijgelaten. De politie is ervan overtuigd dat hij alleen handelde en is niet meer op zoek naar andere verdachten.

Bekijk de NOSstories-video voor meer informatie over de aanslag in Londen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dader aanslag Londen zat eerder vast voor terrorisme en kreeg 16 jaar cel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen