Lubach over Frans Timmermans

Lubach over Frans Timmermans

Lubach over Frans Timmermans Alle fragmenten uit deze aflevering Zondag met Lubach over Grapperhaus: 'Ik moest even zeggen hoe dom ik het vond' Bekijk deze video » Lubach over angstcultuur Belastingdienst Bekijk deze video » Lubach: Bladblazers zijn stom! Bekijk deze video » Lubach over Klaas Dijkhoff en wachtgeld Bekijk deze video » Lubach over Frans Timmermans Bekijk deze video » Vandaag is de eerste werkdag van de nieuwe Europese Commissie. De nieuwe eurocommissaris voor Klimaat is Frans Timmermans, die kennen we. Maar kennen we hem ook echt? Daarom maakte "Ivo Niehe" een speciale uitzending. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach over Frans Timmermans

Alle fragmenten uit deze aflevering

Vandaag is de eerste werkdag van de nieuwe Europese Commissie. De nieuwe eurocommissaris voor Klimaat is Frans Timmermans, die kennen we. Maar kennen we hem ook echt? Daarom maakte "Ivo Niehe" een speciale uitzending.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lubach over Frans Timmermans of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV