Heel Holland Bakt-juryleden Janny en Robèrt: "De koek is op"

Heel Holland Bakt-juryleden Janny en Robèrt: "De koek is op"

Heel Holland Bakt-juryleden <em>Janny</em> en Robèrt: &quot;De koek is op&quot; Heel Holland Bakt is bijna weer terug: op 15 december start het nieuwe seizoen van het bakprogramma. Uiteraard zijn de trouwe gezichten André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven ook weer van de partij. Er dreigt alleen wat mis te gaan: de koek is op. Carlo en Irene?Janny en Robèrt haasten zich naar André om hem dat te vertellen. "De koek is op", vertellen ze de presentator die denkt dat de juryleden met het programma willen stoppen. "Ik bel Carlo en Irene wel om jullie te vervangen", stelt hij voor. Hoe loopt dit af? Bekijk het fragment van Heel Holland Bakt hierboven. Bekijk ook Heel Holland Bakt lanceert nieuwe app Bekijk deze video » Heeft Henk Krol een zoon? Bekijk deze video » Paul de Leeuw: "Jan Smit gaat Songfestival presenteren met Eva Jinek of Humberto Tan" Bekijk deze video »
TV :
Heel Holland Bakt-juryleden Janny en Robèrt: "De koek is op"

Heel Holland Bakt is bijna weer terug: op 15 december start het nieuwe seizoen van het bakprogramma. Uiteraard zijn de trouwe gezichten André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven ook weer van de partij. Er dreigt alleen wat mis te gaan: de koek is op.

Carlo en Irene?
Janny en Robèrt haasten zich naar André om hem dat te vertellen. "De koek is op", vertellen ze de presentator die denkt dat de juryleden met het programma willen stoppen. "Ik bel Carlo en Irene wel om jullie te vervangen", stelt hij voor. Hoe loopt dit af? Bekijk het fragment van Heel Holland Bakt hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt-juryleden Janny en Robèrt: "De koek is op" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV