LuckyTV gemist? Astrid Kersseboom op non-actief na livestream

LuckyTV gemist? Astrid Kersseboom op non-actief na livestream

<em>LuckyTV</em> gemist? Astrid Kersseboom op non-actief na livestream Afgelopen week kwam Daniël Lippens zeer negatief in het nieuws. In een livestream was te zien hoe de 538-dj zeer asociaal door het Hilversumse verkeer reed. Als klap op de vuurpijl reed Lippens ook nog eens een fietser aan. Sander van de Pavert kon het niet laten om een parodie op het nieuws te maken. Bekijk de video van De Wereld Draait Door hierboven en kijk hier alle filmpjes van LuckyTV. DWDD gemist? Jonge voetballers vertellen waarom Hakim Ziyech zo goed is Bekijk deze video » Jett Rebel & Glennis Grace zingen duet: Chain of Fools Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV gemist? Astrid Kersseboom op non-actief na livestream

Afgelopen week kwam Daniël Lippens zeer negatief in het nieuws. In een livestream was te zien hoe de 538-dj zeer asociaal door het Hilversumse verkeer reed. Als klap op de vuurpijl reed Lippens ook nog eens een fietser aan. Sander van de Pavert kon het niet laten om een parodie op het nieuws te maken.

Bekijk de video van De Wereld Draait Door hierboven en kijk hier alle filmpjes van LuckyTV.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV gemist? Astrid Kersseboom op non-actief na livestream of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV