Rellen Duindorp: Richard de Mos begrijpt boosheid

Rellen Duindorp: Richard de Mos begrijpt boosheid

<em>Rellen Duindorp:</em> Richard de Mos begrijpt boosheid Buurtbewoners van het Haagse Duindorp zijn boos. De vreugdevuren met oudjaar mogen dit jaar niet doorgaan. De organisatie krijgt geen vergunning. Inmiddels zijn er rellen uitgebroken en zijn er al zeker zeven aanhoudingen verricht door de politie. Richard de Mos snapt die boosheid, maar spreekt zich uit tegen de vernieling. ,,Voor mensen die geweld gebruiken, heb ik totaal geen begrip", zegt hij. Bekijk de beelden van Pauw met Richard de Mos hierboven. Haagse wethouder Richard de Mos: "Met mij gaat het niet zo goed" Bekijk deze video » Politicus Richard de Mos terug in de gemeenteraad na motie van wantrouwen Bekijk deze video »
Talkshow :
Rellen Duindorp: Richard de Mos begrijpt boosheid

Buurtbewoners van het Haagse Duindorp zijn boos. De vreugdevuren met oudjaar mogen dit jaar niet doorgaan. De organisatie krijgt geen vergunning. Inmiddels zijn er rellen uitgebroken en zijn er al zeker zeven aanhoudingen verricht door de politie. Richard de Mos snapt die boosheid, maar spreekt zich uit tegen de vernieling. ,,Voor mensen die geweld gebruiken, heb ik totaal geen begrip", zegt hij.

Bekijk de beelden van Pauw met Richard de Mos hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rellen Duindorp: Richard de Mos begrijpt boosheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen