Tiffany Haddish wil twerkwedstrijd tussen Meryl Streep en Susan Sarandon organiseren

Tiffany Haddish wil twerkwedstrijd tussen Meryl Streep en Susan Sarandon organiseren

<em>Tiffany Haddish</em> wil twerkwedstrijd tussen <em>Meryl Streep</em> en Susan Sarandon organiseren Het is december, en dus is 2019 alweer bijna voorbij. Dat betekent dat ook het jaarlijkse Oscarfeest er weer aan zit te komen. Er wordt al volop gespeculeerd over wie de ceremonie moet presenteren, en Tiffany Haddish is één van de kandidaten. Ze heeft al enkele ideeën voor de show. TwerkwedstrijdHet opvallendste idee? Een twerkwedstrijd, waarvoor ze topactrices Meryl Streep (21 nominaties, 3 Oscars) en Susan Sarandon (5 nominaties, 1 Oscar) het podium op wil trekken. Wel zegt Haddish dat ze het niet alleen wil doen, en ze vraagt talkshowhost Jimmy Fallon of hij haar eventueel zou willen helpen bij de presentatie. Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Tiffany Haddish hierboven. Seth Meyers ging dagdrinken met Rihanna en kwam straalbezopen thuis Bekijk deze video » Dolly Parton blikt terug op the good ol' days van haar carrière Bekijk deze video » Door John Boyega verscheen het script van de nieuwe Star Wars-film op eBay Bekijk deze video »
Entertainment :
Tiffany Haddish wil twerkwedstrijd tussen Meryl Streep en Susan Sarandon organiseren

Het is december, en dus is 2019 alweer bijna voorbij. Dat betekent dat ook het jaarlijkse Oscarfeest er weer aan zit te komen. Er wordt al volop gespeculeerd over wie de ceremonie moet presenteren, en Tiffany Haddish is één van de kandidaten. Ze heeft al enkele ideeën voor de show.

Twerkwedstrijd
Het opvallendste idee? Een twerkwedstrijd, waarvoor ze topactrices Meryl Streep (21 nominaties, 3 Oscars) en Susan Sarandon (5 nominaties, 1 Oscar) het podium op wil trekken. Wel zegt Haddish dat ze het niet alleen wil doen, en ze vraagt talkshowhost Jimmy Fallon of hij haar eventueel zou willen helpen bij de presentatie.

Bekijk het interview van Jimmy Fallon met Tiffany Haddish hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tiffany Haddish wil twerkwedstrijd tussen Meryl Streep en Susan Sarandon organiseren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV