Kiki Bertens getrouwd met haar fysiotherapeut Remko de Rijke: "Wat een dag!"

Kiki Bertens getrouwd met haar fysiotherapeut Remko de Rijke: "Wat een dag!"

Tennisster Kiki Bertens is zaterdag 30 november getrouwd met haar fysiotherapeut Remko de Rijke. De 27-jarige Bertens deelde zondag een aantal foto's van de bruiloft op Instagram.

De verliefde Bertens schrijft onder de foto's: "Wat een dag!" De tennisster werd ruim een jaar geleden door haar vriend ten huwelijk gevraagd. Tijdens een vakantie op Bali ging De Rijke op één knie voor Bertens. Bekijk de foto's van Kiki's huwelijk hieronder.

Bekijk hieronder hoe Kiki Bertens eerder dit jaar tijdens The Championships 2019 de pers toesprak.

<em>Kiki Bertens</em> getrouwd met haar fysiotherapeut <em>Remko de Rijke</em>: &quot;Wat een dag!&quot; Tennisster Kiki Bertens is zaterdag 30 november getrouwd met haar fysiotherapeut Remko de Rijke. De 27-jarige Bertens deelde zondag een aantal foto's van de bruiloft op Instagram. De verliefde Bertens schrijft onder de foto's: "Wat een dag!" De tennisster werd ruim een jaar geleden door haar vriend ten huwelijk gevraagd. Tijdens een vakantie op Bali ging De Rijke op één knie voor Bertens. Bekijk de foto's van Kiki's huwelijk hieronder. Bekijk hieronder hoe Kiki Bertens eerder dit jaar tijdens The Championships 2019 de pers toesprak.
Entertainment :
Kiki Bertens getrouwd met haar fysiotherapeut Remko de Rijke: "Wat een dag!"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens getrouwd met haar fysiotherapeut Remko de Rijke: "Wat een dag!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV