Muzikaal leider Eurovisie Songfestival 2019 wordt Eric van Tijn: "Trots en vereerd"

Muzikaal leider Eurovisie Songfestival 2019 wordt Eric van Tijn: "Trots en vereerd"

Eric van Tijn wordt de musical director van het Eurovisie Songfestival dat volgend jaar in Rotterdam wordt georganiseerd. Eric zal muzikaal leiding geven aan de speciale acts en daarnaast de muziek voor de komende editie componeren.

"Trots"
"YEAH! The word is out: ik ben musical director van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam 2020! Trots en vereerd", schrijft Eric, die onder meer bekend is als muzikaal leider van The Passion, op zijn Instagram pagina.

Het is niet de eerste keer dat Van Tijn is betrokken bij het Songfestival; zo schreef hij het lied Hemel & Aarde, waarmee Edsilia Rombley in 1998 de vierde plek behaalde. Bekijk hieronder hoe Eric van Tijn in 2010 vertelt over de inzending 'Sieneke met Ik ben verliefd' bij De Wereld Draait Door.

Muzikaal leider <em>Eurovisie Songfestival 2019</em> wordt <em>Eric van Tijn</em>: &quot;Trots en vereerd&quot; Eric van Tijn wordt de musical director van het Eurovisie Songfestival dat volgend jaar in Rotterdam wordt georganiseerd. Eric zal muzikaal leiding geven aan de speciale acts en daarnaast de muziek voor de komende editie componeren. "Trots""YEAH! The word is out: ik ben musical director van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam 2020! Trots en vereerd", schrijft Eric, die onder meer bekend is als muzikaal leider van The Passion, op zijn Instagram pagina. Het is niet de eerste keer dat Van Tijn is betrokken bij het Songfestival; zo schreef hij het lied Hemel & Aarde, waarmee Edsilia Rombley in 1998 de vierde plek behaalde. Bekijk hieronder hoe Eric van Tijn in 2010 vertelt over de inzending 'Sieneke met Ik ben verliefd' bij De Wereld Draait Door. Edsilia Rombley is verrast: "Ga ik het Songfestival presenteren?" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam Bekijk deze video »
Entertainment :
Muzikaal leider Eurovisie Songfestival 2019 wordt Eric van Tijn: "Trots en vereerd"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Muzikaal leider Eurovisie Songfestival 2019 wordt Eric van Tijn: "Trots en vereerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen