Wij Emigreren: "Het lijkt net of ik ergens ben beland waar niemand woont..."

Wij Emigreren: "Het lijkt net of ik ergens ben beland waar niemand woont..."

<em>Wij Emigreren</em>: &quot;Het lijkt net of ik ergens ben beland waar niemand woont...&quot; In het programma Wij Emigreren besluiten gezinnen om de grote droom na te jagen en vertrekken naar een andere omgeving. De kinderen uit bovenstaand fragment vinden het nogal saai in hun nieuwe omgeving: "Het lijkt alsof ik ergens ben beland waar niemand woont ofzo", zegt een van de jongens. "Ze spelen hier nooit bij elkaar en dan hebben we niks te doen. We lezen de hele dag in de Donald Duck", aldus de eenzaam uitziende jongens. Wij Emigreren is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Wij Emigreren terugkijken bij Gids.tv. Deelnemers Wij Emigreren geteisterd door heftig noodweer Bekijk deze video » Wij Emigreren: Kijkers ergeren zich aan 'bazige en betweterige' Lianne Bekijk deze video »
TV :
Wij Emigreren: "Het lijkt net of ik ergens ben beland waar niemand woont..."

In het programma Wij Emigreren besluiten gezinnen om de grote droom na te jagen en vertrekken naar een andere omgeving. De kinderen uit bovenstaand fragment vinden het nogal saai in hun nieuwe omgeving: "Het lijkt alsof ik ergens ben beland waar niemand woont ofzo", zegt een van de jongens. "Ze spelen hier nooit bij elkaar en dan hebben we niks te doen. We lezen de hele dag in de Donald Duck", aldus de eenzaam uitziende jongens.

Wij Emigreren is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Wij Emigreren terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wij emigreren
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wij Emigreren: "Het lijkt net of ik ergens ben beland waar niemand woont..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV