Koning Willem-Alexander verrast bewoners Raalte met bezoek

Koning Willem-Alexander verrast bewoners Raalte met bezoek

Koning <em>Willem-Alexander</em> verrast bewoners Raalte met bezoek Koning Willem-Alexander heeft een bezoek aan Raalte gebracht. Er was veel volk op het koninklijke bezoek afgekomen, veel inwoners hoorden pas vlak van tevoren dat de koning zou komen maar besloten toch om Willem-Alexander te komen begroeten. Ook werd de koning geroemd door de gemeente om zijn oprechte interesse. Bekijk beelden van het bezoek van koning Willem-Alexander aan Raalte in de video hierboven. Koning Willem-Alexander weigert door de regen te lopen: "Ik ga met de auto" Bekijk deze video » Koning Willem Alexander over Amalia: “Het is een fantastisch meisje die een jonge vrouw begint te worden" Bekijk deze video »
Royals :
Koning Willem-Alexander verrast bewoners Raalte met bezoek

Koning Willem-Alexander heeft een bezoek aan Raalte gebracht. Er was veel volk op het koninklijke bezoek afgekomen, veel inwoners hoorden pas vlak van tevoren dat de koning zou komen maar besloten toch om Willem-Alexander te komen begroeten. Ook werd de koning geroemd door de gemeente om zijn oprechte interesse.

Bekijk beelden van het bezoek van koning Willem-Alexander aan Raalte in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander verrast bewoners Raalte met bezoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV