Midsomer Murders seizoen 21 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Midsomer Murders seizoen 21 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Midsomer Murders seizoen 21 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Drie dagen na de première van het gloednieuwe seizoen van Midsomer Murders via Amerikaanse streamingdiensten en nog voor de uitzendingen op de Britse televisie, is de eerste aflevering te zien op NPO 1. Seizoen 21 van de Britse misdaadserie wordt de komende vier woensdagen om 21:25 uur uitgezonden. DanswedstrijdRechercheur Barnaby krijgt in deze aflevering tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader Ned, een verwoed stijldansliefhebber. DoodAls een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante façade van de stijldanswereld leidt. Ernstig ziekDaarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter. Trailer Midsomer Murders seizoen 21 (in december 2019 op NPO 1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Midsomer Murders

Drie dagen na de première van het gloednieuwe seizoen van Midsomer Murders via Amerikaanse streamingdiensten en nog voor de uitzendingen op de Britse televisie, is de eerste aflevering te zien op NPO 1. Seizoen 21 van de Britse misdaadserie wordt de komende vier woensdagen om 21:25 uur uitgezonden.

Danswedstrijd
Rechercheur Barnaby krijgt in deze aflevering tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader Ned, een verwoed stijldansliefhebber.

Dood
Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante façade van de stijldanswereld leidt.

Ernstig ziek
Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Midsomer Murders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV