Meilandjes in paniek door steile straatjes in Tenerife

Meilandjes in paniek door steile straatjes in Tenerife

<em>Meilandjes</em> in paniek door steile straatjes in Tenerife Familie Meiland is nog steeds flink aan het genieten van hun welverdiende vakantie op het Spaanse eiland Tenerife. En vanzelfsprekend komen de Meilandjes weer in de gekste situaties. Maxime Meiland deelt op Instagram de gevaarlijke tocht van de steile Spaanse straatjes naar beneden: ''Dit is zo eng!'' Martien glijdt er bijna vandoor, maar gelukkig weet de familie zich snel weer te herpakken en kunnen de Meilandjes weer zonder problemen verder genieten van hun vakantie. Bekijk weer een hysterisch moment van Martien Meiland en zijn familie in de video van Shownieuws hierboven. Chateau Meiland: de grappigste uitspraken van Martien Bekijk deze video » Martien Meiland wil speciale dag dat iedereen elkaar begroet met ‘hi bitch!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Meilandjes in paniek door steile straatjes in Tenerife

Familie Meiland is nog steeds flink aan het genieten van hun welverdiende vakantie op het Spaanse eiland Tenerife. En vanzelfsprekend komen de Meilandjes weer in de gekste situaties. Maxime Meiland deelt op Instagram de gevaarlijke tocht van de steile Spaanse straatjes naar beneden: ''Dit is zo eng!'' Martien glijdt er bijna vandoor, maar gelukkig weet de familie zich snel weer te herpakken en kunnen de Meilandjes weer zonder problemen verder genieten van hun vakantie.

Bekijk weer een hysterisch moment van Martien Meiland en zijn familie in de video van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Meilandjes in paniek door steile straatjes in Tenerife of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV