Bekijk de eerste trailer van de nieuwe James Bond-film No Time To Die

Bekijk de eerste trailer van de nieuwe James Bond-film No Time To Die

Bekijk de eerste trailer van de nieuwe <em>James Bond</em>-film <em>No Time To Die</em> Gisteren werd hij al geteasd met 15 seconden beeldmateriaal, maar nu is hij er dan echt: de eerste trailer van de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Bekijk de trailer hierboven. In No Time To Die heeft Bond heeft de actieve dienst inmiddels verlaten. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix van de CIA opduikt met de dringende vraag naar hulp. Die vraag brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met bijzonder gevaarlijke nieuwe technologie. No Time To Die is (waarschijnlijk) de laatste Bond film van de huidige hoofdrolspeler, Daniel Craig. Bekijk de trailer van No Time To Die hierboven. Titel 25e James Bond-film onthuld: No Time To Die Bekijk deze video » James Bond-titel No Time to Die leidt tot speculaties onder fans Bekijk deze video » Is Rami Malek de Bond-girl of de schurk in de nieuwe James Bond-film? Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de eerste trailer van de nieuwe James Bond-film No Time To Die

Gisteren werd hij al geteasd met 15 seconden beeldmateriaal, maar nu is hij er dan echt: de eerste trailer van de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Bekijk de trailer hierboven.

In No Time To Die heeft Bond heeft de actieve dienst inmiddels verlaten. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix van de CIA opduikt met de dringende vraag naar hulp. Die vraag brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met bijzonder gevaarlijke nieuwe technologie.

No Time To Die is (waarschijnlijk) de laatste Bond film van de huidige hoofdrolspeler, Daniel Craig.

Bekijk de trailer van No Time To Die hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste trailer van de nieuwe James Bond-film No Time To Die of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV