Vivianne Miedema is nieuwe ambassadeur van Warchild

Vivianne Miedema is nieuwe ambassadeur van Warchild

<em>Vivianne Miedema</em> is nieuwe ambassadeur van Warchild Warchild heeft er een nieuwe ambassadeur bij, namelijk niemand minder van Vivianne Miedema. Deze Oranje Leeuwin gaat zich samen met onder anderen Marco Borsato inzetten voor kinderen die slachtoffer zijn van een gewapend conflict. “Als ik niet was gaan voetballen, zou ik iets met kinderen zijn gaan doen, als voetbalster heb ik een positie gekregen waardoor ik er op een andere manier kan zijn voor kinderen die het moeilijk hebben. Die verantwoordelijkheid neem ik graag”, laat Miedema weten. Bekijk de video van Warchild waarin Vivianne Miedema wordt voorgesteld als nieuwe ambassadeur hierboven. Vivianne Miedema geniet van dagen bij Oranje: "We zijn enorm populair" Bekijk deze video » Nederland - Slovenië 4-1 door Vivianne Miedema Bekijk deze video »

Warchild heeft er een nieuwe ambassadeur bij, namelijk niemand minder van Vivianne Miedema. Deze Oranje Leeuwin gaat zich samen met onder anderen Marco Borsato inzetten voor kinderen die slachtoffer zijn van een gewapend conflict. “Als ik niet was gaan voetballen, zou ik iets met kinderen zijn gaan doen, als voetbalster heb ik een positie gekregen waardoor ik er op een andere manier kan zijn voor kinderen die het moeilijk hebben. Die verantwoordelijkheid neem ik graag”, laat Miedema weten.

Bekijk de video van Warchild waarin Vivianne Miedema wordt voorgesteld als nieuwe ambassadeur hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vivianne Miedema is nieuwe ambassadeur van Warchild of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV