Bekijk hoe Arno Kamminga goud wint op de 200 meter schoolslag

Bekijk hoe Arno Kamminga goud wint op de 200 meter schoolslag

Bekijk hoe <em>Arno Kamminga</em> goud wint op de 200 meter schoolslag Op het EK Kortebaan Zwemmen in Glasgow heeft de Nederlander Arno Kamminga een gouden plak gewonnen. Op de 200 meter schoolslag was hij de snelste, en daarmee maakte hij zijn favorietenrol waar. Voor de 24-jarige Katwijker betekent het zijn eerste internationale titel. Bekijk de winnende race van Arno Kamminga hierboven. Ongelofelijk: Zo goed kan de kleine André al zwemmen Bekijk deze video » Arie Boomsma en Rick Brandsteder leren zwemmen van oud-zwemmer Kenkhuis: "Dit gaat helemaal mis" Bekijk deze video »
Zwemmen :
Bekijk hoe Arno Kamminga goud wint op de 200 meter schoolslag

Op het EK Kortebaan Zwemmen in Glasgow heeft de Nederlander Arno Kamminga een gouden plak gewonnen. Op de 200 meter schoolslag was hij de snelste, en daarmee maakte hij zijn favorietenrol waar. Voor de 24-jarige Katwijker betekent het zijn eerste internationale titel.

Bekijk de winnende race van Arno Kamminga hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hoe Arno Kamminga goud wint op de 200 meter schoolslag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen