Ondeugende Sinterklaas in Sint & Paul Pakken Uit na gebruik lachgas: "Ik zat in een trip"

Ondeugende Sinterklaas in Sint & Paul Pakken Uit na gebruik lachgas: "Ik zat in een trip"

Ondeugende Sinterklaas in <em>Sint &amp; Paul Pakken Uit</em> na gebruik lachgas: &quot;Ik zat in een trip&quot; In Sint & Paul Pakken Uit! is Sinterklaas vaak net even iets losser dan normaal, en dat zorgt voor hilarische situaties in de vrolijke familieshow. Alhoewel, familieshow: de Sint waagt zich zelfs aan lachgas. "Ik zat in een trip, ik weet niet meer wat ik gedaan heb." Hart van goudOverigens vindt Sinterklaas het heerlijk om samen met Paul de Leeuw een show te maken, want hij kent 'm al zeer lang, én: "Paul heeft een hart van goud." Ook buiten de Sinterklaastijd kunnen de twee het uitstekend met elkaar vinden, en de Sint nodigt De Leeuw zelfs uit voor een verblijfje in het Spaanse Marbella. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Paul de Leeuw en Sinterklaas zijn er klaar voor: "Het wordt ouderwets" Bekijk deze video » Pakjesavond kijktip: Sint & Paul pakken uit met The Masked Singer Bekijk deze video » Paul de Leeuw over Sint & Paul Pakken Uit: "Sint is niet geil, maar heeft lachgas genomen" Bekijk deze video »
TV :
Ondeugende Sinterklaas in Sint & Paul Pakken Uit na gebruik lachgas: "Ik zat in een trip"

In Sint & Paul Pakken Uit! is Sinterklaas vaak net even iets losser dan normaal, en dat zorgt voor hilarische situaties in de vrolijke familieshow. Alhoewel, familieshow: de Sint waagt zich zelfs aan lachgas. "Ik zat in een trip, ik weet niet meer wat ik gedaan heb."

Hart van goud
Overigens vindt Sinterklaas het heerlijk om samen met Paul de Leeuw een show te maken, want hij kent 'm al zeer lang, én: "Paul heeft een hart van goud." Ook buiten de Sinterklaastijd kunnen de twee het uitstekend met elkaar vinden, en de Sint nodigt De Leeuw zelfs uit voor een verblijfje in het Spaanse Marbella.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ondeugende Sinterklaas in Sint & Paul Pakken Uit na gebruik lachgas: "Ik zat in een trip" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV