Pauw gemist? Heftig fragment van Roel Maalderink: "Homo's moeten klappen krijgen"

Pauw gemist? Heftig fragment van Roel Maalderink: "Homo's moeten klappen krijgen"

<em>Pauw</em> gemist? Heftig fragment van <em>Roel Maalderink</em>: &quot;Homo's moeten klappen krijgen&quot; Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Pauw terug bij Gids.tv. Roel Maalderink gaat voor de webserie Voxpop de straat op met de gekste vragen, en dat leidt soms tot hilarische, maar soms ook tot heftige situaties. Zo sprak hij eens met een ouder echtpaar dat met hun jonge kleindochter over straat liep. De opa vond het niet meer dan normaal dat homo's "een portie klappen" krijgen, terwijl het jonge meisje juist vindt dat ook homo's hand in hand over straat moeten lopen. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Femke Halsema zet alles op alles om Daniël Buter de cel uit te krijgen Bekijk deze video » Roel Maalderink stelt gekste vragen aan gewone Nederlanders: "Ja, het zijn slachtoffers" Bekijk deze video »
Talkshow :
Pauw gemist? Heftig fragment van Roel Maalderink: "Homo's moeten klappen krijgen"

Je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Pauw terug bij Gids.tv.

Roel Maalderink gaat voor de webserie Voxpop de straat op met de gekste vragen, en dat leidt soms tot hilarische, maar soms ook tot heftige situaties. Zo sprak hij eens met een ouder echtpaar dat met hun jonge kleindochter over straat liep. De opa vond het niet meer dan normaal dat homo's "een portie klappen" krijgen, terwijl het jonge meisje juist vindt dat ook homo's hand in hand over straat moeten lopen.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pauw gemist? Heftig fragment van Roel Maalderink: "Homo's moeten klappen krijgen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen