Jaaroverzicht Vroege Vogels gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jaaroverzicht Vroege Vogels gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jaaroverzicht Vroege Vogels gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze speciale aflevering van Vroege Vogels een terugblik op het afgelopen jaar met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur. Spelende dassenHet afgelopen jaar stond weer bol van de memorabele momenten. Zo is te zien dat Milouska Meulens voor het eerst oog in oog staat met spelende dassen. En ze ziet een nachtzwaluw... overdag! Heftig zwanengevechtMenno Bentveld gaat op zoek naar kleine gruttokuikens, is getuige van een bijzonder heftig zwanengevecht en bewondert voor het eerst de bijna onzichtbare roerdomp. EikelmuizenOok zien we bevers, grote oeverspinnen, eikelmuizen en nog veel meer zeldzame en bijzondere natuur die Nederland rijk is. Piet Hellemans over buitenverbod voor katten: "Ongezond als kat niet meer vrij naar buiten mag" Bekijk deze video » LuckyTV gemist? GROTE SLANGEN! Freek Vonk raakt opgewonden door de natuur Bekijk deze video »
Uitzending :
Vroege Vogels

In deze speciale aflevering van Vroege Vogels een terugblik op het afgelopen jaar met de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur.

Spelende dassen
Het afgelopen jaar stond weer bol van de memorabele momenten. Zo is te zien dat Milouska Meulens voor het eerst oog in oog staat met spelende dassen. En ze ziet een nachtzwaluw... overdag!

Heftig zwanengevecht
Menno Bentveld gaat op zoek naar kleine gruttokuikens, is getuige van een bijzonder heftig zwanengevecht en bewondert voor het eerst de bijna onzichtbare roerdomp.

Eikelmuizen
Ook zien we bevers, grote oeverspinnen, eikelmuizen en nog veel meer zeldzame en bijzondere natuur die Nederland rijk is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vroege Vogels of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV