Chantal Janzen brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, Gordon en Youp van 't Hek

Chantal Janzen brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, Gordon en Youp van 't Hek

<em>Chantal Janzen</em> brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, <em>Gordon</em> en Youp van 't Hek Chantal Janzen heeft een heuse kerstsingle uitgebracht, met de toepasselijke titel: Ik ben een Kerstbal. Ze kreeg hierbij hulp van ongeveer dertig bekende vrienden, waaronder Marco Borsato, Youp van 't Hek, Ruth Jacott en Gordon. Het is de eerste keer in lange tijd dat we die laatste weer horen zingen, nadat hij enkele jaren geleden zijn microfoon aan de wilgen hing. Opbrengst naar Prinses Máxima CentrumHet nummer, dat oorspronkelijk geschreven werd door Wim T. Schippers, is opgedragen aan het Prinses Máxima Centrum. De opbrengst zal naar de kinderoncologie-afdeling van dat ziekenhuis gaan. Naast eerder genoemde namen verlenen ook onder anderen Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Marc Marie Huijbregts, Edsilia Rombley, Danny de Munk en Roxeanne Hazes hun medewerking aan het nummer. Bekijk de videoclip van* &C* hierboven. Bekijk ook Chantal Janzen dolblij met Songfestival: "Dat RTL dit toestaat, vind ik fantastisch" Bekijk deze video »
Show :
Chantal Janzen brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, Gordon en Youp van 't Hek

Chantal Janzen heeft een heuse kerstsingle uitgebracht, met de toepasselijke titel: Ik ben een Kerstbal. Ze kreeg hierbij hulp van ongeveer dertig bekende vrienden, waaronder Marco Borsato, Youp van 't Hek, Ruth Jacott en Gordon. Het is de eerste keer in lange tijd dat we die laatste weer horen zingen, nadat hij enkele jaren geleden zijn microfoon aan de wilgen hing.

Opbrengst naar Prinses Máxima Centrum
Het nummer, dat oorspronkelijk geschreven werd door Wim T. Schippers, is opgedragen aan het Prinses Máxima Centrum. De opbrengst zal naar de kinderoncologie-afdeling van dat ziekenhuis gaan. Naast eerder genoemde namen verlenen ook onder anderen Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Marc Marie Huijbregts, Edsilia Rombley, Danny de Munk en Roxeanne Hazes hun medewerking aan het nummer. Bekijk de videoclip van* &C* hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, Gordon en Youp van 't Hek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen