Vrienden van Lingo aflevering 1: Donnie & Qucee vs. Bizzey & Ashafar

Vrienden van Lingo aflevering 1: Donnie & Qucee vs. Bizzey & Ashafar

<em>Vrienden van Lingo</em> aflevering 1: Donnie &amp; Qucee vs. Bizzey &amp; Ashafar De eerste aflevering van Vrienden van Lingo belooft veel hilariteit - en dat zal waarschijnlijk vooral te danken zijn aan rapper Donnie, die altijd de lachers op zijn hand heeft. Hij neemt het met Qucee op tegen Bizzey en Ashafar. Online spin-offElke vrijdag zal er om 16.00 uur een aflevering van deze spin-off van Lingo verschijnen op KIJK.nl, het online videoplatform van Talpa Network. De komende weken zullen de volgende BN'ers het nog tegen elkaar opnemen in Vrienden van Lingo: 13 december: Rijk Hofman en Robbert Rodenburg vs. Justin Verkijk en Dennis Weening 20 december: Enzo Knol en zijn broer Milan vs. Joost en Martijn (Gierige Gasten) 27 december: Michella Kox en Marije Zuurveld vs. Igmar Felicia en René Watzema 3 januari: Joep ten Hove en Thijs Meeuwsen (Frits) vs. Jasper Demollin en Stijn van Vliet (Streetlab) Vrienden van Lingo is vanaf vrijdag 6 december vijf vrijdagen vanaf 16.00 uur te zien op KIJK. Je kunt Vrienden van Lingo ook kijken op Gids.tv. Alle afleveringen van Vrienden van Lingo Vrienden van Lingo aflevering 1: Donnie & Qucee vs. Bizzey & Ashafar Bekijk deze video » Vrienden van Lingo aflevering 2: Rijk Hofman & Robbert Rodenburg vs. Dennis Weening & Justin Verkijk Bekijk deze video » Vrienden van Lingo aflevering 3: Enzo Knol & Milan Knol vs. Joost & Martijn (Gierige gasten) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrienden van Lingo aflevering 1: Donnie & Qucee vs. Bizzey & Ashafar

De eerste aflevering van Vrienden van Lingo belooft veel hilariteit - en dat zal waarschijnlijk vooral te danken zijn aan rapper Donnie, die altijd de lachers op zijn hand heeft. Hij neemt het met Qucee op tegen Bizzey en Ashafar.

Online spin-off
Elke vrijdag zal er om 16.00 uur een aflevering van deze spin-off van Lingo verschijnen op KIJK.nl, het online videoplatform van Talpa Network. De komende weken zullen de volgende BN'ers het nog tegen elkaar opnemen in Vrienden van Lingo:

  • 13 december: Rijk Hofman en Robbert Rodenburg vs. Justin Verkijk en Dennis Weening
  • 20 december: Enzo Knol en zijn broer Milan vs. Joost en Martijn (Gierige Gasten)
  • 27 december: Michella Kox en Marije Zuurveld vs. Igmar Felicia en René Watzema
  • 3 januari: Joep ten Hove en Thijs Meeuwsen (Frits) vs. Jasper Demollin en Stijn van Vliet (Streetlab)

Vrienden van Lingo is vanaf vrijdag 6 december vijf vrijdagen vanaf 16.00 uur te zien op KIJK. Je kunt Vrienden van Lingo ook kijken op Gids.tv.

Alle afleveringen van Vrienden van Lingo

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrienden van Lingo aflevering 1: Donnie & Qucee vs. Bizzey & Ashafar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV