Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan"

Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan"

Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan" Ook dit jaar staan mensen in het programma Joris' Kerstboom stil bij een bijzonder persoon in hun leven. De kersboom gaat het hele land door. Op al die plekken krijgen mensen de kans om mooie verhalen te delen. UitzendingenOp 14, 15, 16, 18 en 19 december zijn na Nieuwsuur vijf korte afleveringen te zien. In het weekend rond 22:30 uur en doordeweeks rond 22:45 uur. Op vrijdag 20 december is de hoofduitzending om 21:05 uur op NPO 2. Liefde en saamhorigheidIn deze eerste aflevering staan de verhalen uit Valkenburg en Middelburg centraal. Volgens presentator Joris Linssen zijn "de donkere decemberdagen bij uitstek geschikt om extra stil te staan bij familie en vrienden". Joris' Kerstboom is volgens hem "een ontmoetingsplaats vol liefde en saamhorigheid". André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom" Bekijk deze video » Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan" Bekijk deze video »
TV :
Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan"

Ook dit jaar staan mensen in het programma Joris' Kerstboom stil bij een bijzonder persoon in hun leven. De kersboom gaat het hele land door. Op al die plekken krijgen mensen de kans om mooie verhalen te delen.

Uitzendingen
Op 14, 15, 16, 18 en 19 december zijn na Nieuwsuur vijf korte afleveringen te zien. In het weekend rond 22:30 uur en doordeweeks rond 22:45 uur. Op vrijdag 20 december is de hoofduitzending om 21:05 uur op NPO 2.

Liefde en saamhorigheid
In deze eerste aflevering staan de verhalen uit Valkenburg en Middelburg centraal. Volgens presentator Joris Linssen zijn "de donkere decemberdagen bij uitstek geschikt om extra stil te staan bij familie en vrienden". Joris' Kerstboom is volgens hem "een ontmoetingsplaats vol liefde en saamhorigheid".

Bekijk hier alle video's en artikelen van Joris' Kerstboom
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen