Monique Westenberg in een moeilijke periode door overlijden in haar familie

Monique Westenberg in een moeilijke periode door overlijden in haar familie

<em>Monique Westenberg</em> in een moeilijke periode door overlijden in haar familie Na een stukgelopen relatie moet Monique Westenberg ook kampen met het overleiden van haar oma. Met een dichte keel spreekt ze op de uitvaart van haar grootmoeder. "God, wat heb ik jou nodig". Bekijk hierboven het hele speech van Monique Westenberg bij de uitvaart van haar grootmoeder Monique Westenberg deelt beelden begrafenis Oma Corrie. André Hazes was een van de kistdragers. Bekijk deze video » Bijzondere momenten van oma Corrie bij André Hazes: Ik haal alles uit het leven Bekijk deze video » André Hazes Jr. durft Sinterklaas niet aan te kijken Bekijk deze video » André Hazes en Monique Westenberg vieren samen pakjesavond Bekijk deze video »
Entertainment :
Monique Westenberg in een moeilijke periode door overlijden in haar familie

Na een stukgelopen relatie moet Monique Westenberg ook kampen met het overleiden van haar oma. Met een dichte keel spreekt ze op de uitvaart van haar grootmoeder. "God, wat heb ik jou nodig".

Bekijk hierboven het hele speech van Monique Westenberg bij de uitvaart van haar grootmoeder

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monique Westenberg in een moeilijke periode door overlijden in haar familie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen